Menu

Pohjoisen raaka-aineita ja ripaus maailman makuja

Jolie Lounge & Café on oiva paikka tankata energiaa, nauttia omasta hetkestä tai yhdessäolosta, juhlia isoja ja pieniä saavutksia, tai tulla käymään ihan muuten vain kun nälkä, jano tai makeanhimo yllättää.

Mahdollisimman lähellä tuotetut sesonginmukaiset raaka-aineet sekä Ylläksen puhtaasta luonnosta kerätty villiruoka ja luonnontuotteet ovat päätähtinä Jolie Lounge & Cafén ruoka- sekä juomalistalla.

Tule sinäkin Jolieen nauttimaan sesongin ja luonnon antimista. Kesällä myös upouusi terassi kutsuu viihtymään ja ihastelemaan upeeta näköalaa.

Omaperäisiä juomasekoituksia

Meiltä saa paljon muutakin kuin pelkkää kahvia. Juomalistalta löytyy pääsääntöisest Suomalaisia limppareita ja panimotuotteita, Eurooppalaisia kuohu-/viinejä, samppanjaa ja sesongin mukaisia juomasekoituksia, myös ilman alkoholia.

Juomat

Herkullisia kahvihetkiä

Meillä voi mielin määrin herkutella suolaista ja makeaa vaikka koko päivä! Sesongin mukaan vaihtuvat leipomotuotteet ja välillä myös vähän yllättävät makuyhdistelmät kutsuvat aina uudestaan maistelemaan koko vitriinin läpi. Leivomme kaiken itse paikan päällä omassa keittiössä.

Leivonnaiset

Maistuvaa ruokaa

Pitkin päivää valmistamme tilauksesta simppeleitä mutta maukkaita ruoka-annoksia. Ruokalistamme vaihtuu Lapin vuodenaikojen mukaan kahdeksan kertaa vuodessa.

Ruokalista

Viikon menu

Joliessa voit pitkin kesää nauttia viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin menusta. Rento ympäristö, upeat näkymät ja simppeli mutta herkullinen ruoka kauden antimista kutsuvat viihtymään vähän pidempäänkin.

Viikon menu